Remontointipalvelut kotimaisella osaamisella Puumalassa ja lähikunnissa

Puumalan Mökki- ja Metsähuolto Oy on kotimainen rakentamisen ja remontoinnin moniosaaja, jolta luonnistuvat monenmoiset työprojektit kodeissa ja mökeillä. Meillä on vuosien kokemus remontointipalveluista ja sen mukana karttunut monipuolinen ammattitaito, joten voit luottaa laadukkaaseen työnjälkeen ja pitäviin aikatauluihin. Palvelemme Puumalan lisäksi lähikuntien alueella.

Ota yhteyttä!

Sisätilojen remontit toiveidesi mukaan

Tarvitsitpa sitten pientä pintaremonttia tai kokonaisvaltaista huoneistoremonttia, meiltä löytyy siihen osaamista. Halutessasi maalaamme vaikka yksittäisen seinän. Toisaalta voimme uusia kotisi tai vapaa-ajan asuntosi vaikka lattiasta kattoon saakka. Räätälöimme palvelun sisällön tarpeidesi mukaan.

Palveluihimme kuuluvat muun muassa:

  • keittiöremontit
  • kylpyhuoneremontit
  • saunaremontit
  • keittiökalusteasennukset
  • ikkunoiden ja ovien asennukset
  • muu remontointi.

Mikäli tarvitsemaasi palvelua ei löytynyt listasta, mutta suunnittelet remonttia, ota yhteyttä joka tapauksessa. Voimme varmasti olla sinulle avuksi.

Kiinteistönhuolto

Kylpyhuone- ja saunaremonttien erityisosaamista

Meillä on VTT:n myöntämä vesieristyssertifikaatti, joka osoittaa sen, että teemme märkätilatyöt asiaankuuluvalla ammattitaidolla ja huolellisuudella.

 

Pidämme huolta siitä, kylpyhuone- tai saunaremonttisi on tehty kaikilta osin nykyvaatimusten mukaan. Autamme myös löytämään ratkaisun, joka vastaa tarpeitasi ja toiveitasi. Palvelumme sisältää kaiken tarvikkeiden tilauksesta ja kalusteiden hankinnasta loppusiivoukseen asti.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää kylpyhuone- ja saunaremonteista!

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Kotimaiset Pihla-ikkunat ja -ovet

Saat meiltä kotimaiset, mittojen mukaan valmistetut Pihla-ikkunat ja ovet! Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua, joka kattaa mittaukset, vanhojen ikkunoiden ja ovien irrottamisen sekä uusien asentamisen.

 

Pihlan ikkunoilla on 25 vuoden lahoamattomuustakuu ja ovilla 10 vuoden suoranapysymistakuu. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää ja tulemme paikan päälle ottamaan mitat! Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.