Uudisrakentaminen ja remontointi Puumalassa ja muualla Etelä-Savossa

Puumalan Mökki- ja Metsähuolto Oy on rakentamisen ja remontoinnin moniosaaja, jolta luonnistuvat monenmoiset työprojektit. Meillä on vuosien kokemus ja ammattitaito remontointi- ja uudisrakennuskohteiden toteuttamisesta, joten voit luottaa laadukkaaseen työnjälkeen ja pitäviin aikatauluihin. Palvelemme asiakkaitamme Puumalan lisäksi koko Etelä-Savon alueella. Ota yhteyttä niin katsotaan, miten voisimme olla parhaiten avuksi!

Remontti- ja rakennuspalvelut kotimaisella osaamisella

Tarvitsitpa sitten pientä remonttiapua tai kokonaisvaltaista uudisrakentamista, meiltä löytyy siihen osaamista. Meillä on VTT:n myöntämä vesieristyssertifikaatti, joka on merkkinä siitä, että toteutamme märkätilatyöt asiaankuuluvalla ammattitaidolla ja huolellisuudella.

Kanssamme onnistuvat esimerkiksi

  • keittiöremontti
  • kylpyhuoneremontti
  • saunaremontti
  • keittiökalusteasennukset
  • laajennukset
  • muu uudisrakentaminen ja remontointi

Mikäli tarvitsemaasi palvelua ei löytynyt listasta mutta suunnittelet remontointi- tai rakennusprojektia, ota meihin yhteyttä joka tapauksessa. Voimme varmasti olla sinulle avuksi.

Uutena palveluna PIHLA Ikkunat ja Ovet

Olemme PIHLA:n valtuutettu jälleenmyyjä.  Kauttamme saat kaikki PIHLA Ikkunat ja Ovet kotiin asti tuotuna ja asennettuna.
 

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Mikäli tarvitset ammattitaitoista ja luotettavaa remontointi- tai rakennusosaajaa, käänny meidän puoleemme. Tarjoamme saneeraus- ja uudisrakennustyöt kilpailukykyisin hinnoin Puumalan, Mikkelin ja muun Etelä-Savon alueella. Soita ja kysy lisää!

Yhteystiedot

Puumalan Mökki-ja Metsähuolto Oy
Kokkopellonkuja 11, 52200 Puumala
040 834 0763
simo.parri@gmail.com
www.puumalanmokkijametsa.fi
Kokkopellonkuja 11, Puumala