Kattavat kiinteistönhuoltopalvelut Puumalassa ja lähikunnissa

Puumalan Mökki- ja Metsähuolto Oy on apunasi monenlaisissa tilanteissa Puumalassa ja lähikunnissa. Kattaviin kiinteistönhuoltopalveluihimme kuuluvat taloyhtiöiden kiinteistönhuolto, mökkitalkkarin palvelut, koneurakointi sekä piha- ja ongelmapuiden kaadot. 

Ota yhteyttä!

Kiinteistönhuollon kumppani

Olemme kumppanisi kiinteistönhuollossa kaikkina vuodenaikoina. Palveluihimme kuuluvat muun muassa nurmikonleikkuut ja viheralueiden kunnossapito, piha-alueiden ja teiden harjaukset, talvikunnossapito sekä kiinteistössä tarvittavat huolto- ja korjaustyöt.

 

Räätälöimme palvelukokonaisuuden tarpeidesi mukaan. Voit turvautua apuumme myös kaikenlaisissa remontointiin liittyvissä tarpeissasi. Lue lisää myös remonttipalveluistamme ja ota yhteyttä!

Remontointi

Luotettava mökkitalkkari

Tarjoamme käyttöösi luotettavan mökkitalkkarin – ahkeran luottomiehen, joka hoitaa huolto- ja ylläpitohommat silloin, kun olet poissa mökiltä tai haluat nauttia lomailusta.

 

Palveluihimme kuuluvat muun muassa:

  • ruohonleikkuu
  • polttopuiden teko
  • tarkistuskäynnit ja valvonta
  • pihatyöt
  • puiden kaato
  • remontointi- ja rakennustyöt
  • kattojen ja rännien puhdistus
  • lumityöt
  • sekä monet muut pienet ja isommat puhdetyöt.

Jos tarvitsemaasi palvelua ei ollut listassa, ota yhteyttä joka tapauksessa. Voimme varmasti olla avuksi!

Yhteystiedot

Monipuolinen koneurakoitsija

Tarjoamme monipuoliset koneurakoinnin ja traktoriurakoinnin palvelut. Teiden kunnossapidot ja erilaiset traktorityöt. Lumenaurausta tehdään hyvällä kalustolla yksityistiekunnille, omakotiasujille ja muille mökkiläisille. Kesällä suoritamme sorateiden lanausta.

 

Ota yhteyttä, niin annamme tarjouksen urakkaasi varten! 

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Puunkaatojen ammattilainen

Palvelumme kattaa pihapuiden ja ongelmapuiden kaadot. Autamme pääsemään eroon esimerkiksi pihaa liikaa varjostavista tai talon lähelle kasvaneista puista, jotka saattavat myrskysäällä aiheuttaa suuriakin vahinkoja. Osaamisemme avulla pystymme kaatamaan puut hankalista ja ahtaistakin paikoista turvallisesti.

 

Meiltä löytyvät luonnollisesti myös tarvittavat vakuutukset. Kaatotyöt teemme sopimuksen mukaan joko tuntityönä tai urakkana. Ota yhteyttä ja kysy lisää!